-->

Instant noodles || Roltoni




Every man must know how to make this. Every woman must know how to make this. Every child must know how to make this. But most of all -
every student must know how to make this.

Katram sevi cienošam pasaules iedzīvotājam jāprot tie pagatavot. Taču jo īpaši - 
katram studentam.


  

Instant noodles - hated by some, loved by many.
Fūd of the champions, some dare to say. 

Roltoni - reti ienīsti, ļoti mīlēti.
Daži pat uzdrīkstas teikt  - "tas ir uzvarētāju ēdiens".


          Ingredients || Sastāvdaļas
Instant noodles, 1 pc || Roltoni, 1 gab.
           Water (see pckg directions) || Ūdens (skat. instr. uz iepak.)



Start by choosing a bowl. It must be white. It must not be too small, nor too big. Consult your local dish supplier for further assistance.

Sāciet ar bļodas izvēli. Tai obligāti jābūt baltai. Tā nedrīkst būt ne par mazu, ne par lielu. Konsultējieties ar tuvējo trauku tirdzniecības vietu tālākai palīdzībai.



 Open a bag of instant noodles. It is very important that you do this right or you might never be able to make instant noodles properly. See picture above for reference.

Atveriet Roltonu iepakojumu. Ir ļoti svarīgi izdarīt šo pareizi vai arī Jūs nekad nebūsiet spējīgi pagatavot Roltonus kā nākas. Skat. augšējo attēlu kā piemēru.



Put noodles in the previously mentioned bowl. Notice how white it is. Break noodles lengthwise in half if neccessary. I repeat - lengthwise.

Ielieciet Roltonus iepriekš minētajā bļodā. Ievērojiet cik tā balta. Salauziet nūdeles gareniski uz pusēm, ja nepieciešams. Gareniski.



 Find the two small packets that came along in the main package. One is obviously sunflower oil.
 Open the other one to make sure it is not cocaine. 
You never know.

Atrodiet divas mazās paciņas, kas atradās iekš lielā iepakojuma. Viena pavisam noteikti ir saulespuķu eļļas paciņa. 
Atveriet otru, lai pārliecinātos, ka tajā nav kokaīns.
Nekad neko nevar zināt.



When you have made sure that the package does not contain anything other than seasoning, sprinkle it on noodles as much as you would like.

Kad esiet pārliecinājušies, ka paciņas saturs nav nekas cits kā vien garšvielas, uzberiet tās uz Roltoniem cik vien vēlaties.



Boil water in a kettle. Pour it over noodles, so they are covered completely. 

Uzvāriet tējkannā ūdeni. Aplejiet ar to nūdeles, līdz tās ir pilnībā nosegtas. 
 

 Let them sit like this for a couple of minutes until ready. Want to know how to make this process faster? Well, wonder no more!

 Ļaujiet Roltoniem pastāvēt pāris minūtes līdz tie gatavi. Vēlieties noskaidrot kā padarīt šo procesu ātrāku? Nelauziet vairs galvu!


Put a dish upside-down on top of the bowl like a lid. It also must be white. That's it. 

Uzlieciet šķīvi bļodas virspusē kā vāciņu. Tam arī jābūt baltam. Viss.


Dig in with a fork or whatever utensil you like to use. Noodles must be soft, but not too soggy. 
Bon appetite!

Ķerieties klāt ar dakšiņu vai citu sev iecienītu galda piederumu. Roltoniem jābūt mīkstiem, taču ne pārāk izmirkušiem.
Labu apetīti!




No comments:

Post a Comment