-->

Extrawürst Sandwich || Desmaizīte


Sadly, this blog has to take a break.
Luckily, it will be a coffee break,
with celebratory sandwiches to feast on!

Diemžēl, šim blogam jāpaņem pauze.
Par laimi, tā būs kafijas pauze
ar svinīgām maizītēm!


Ingredients || Sastāvdaļas
Bread, 1 piece || Maize, 1 šķēle
Extrawürst, 2 pc || Doktordesa, 2 šķ
Butter, room temp || Sviests, istabas temp
Cucumber, 2 slices || Gurķis, 2 šķ
Cranberries, 2 pc || Dzērvenes, 2 gab






Start by picking the right topping. It must have a fancy German or Austrian name. Here you can see extrawürst in it's natural habitat.
If you won't choose the right extrawürst, this sandwich might turn into your würst nightmare.

Sāciet ar pareizās desas izvēli. Attēlā Jūs varat redzēt doktordesu. Ja izvēlēsieties nepareizo desu, Jums nekad neizdosies pareizi uztaisīt sviestmaizi.


Next, you have to pick the right bread. Yes, you may choose any other regular peasant bread. But rye bread is far more superior.

Tālāk ir jāizvēlas pareizā maize. Jā, jūs varat izvēlēties jebkuru citu parasto laucinieku maizi. Bet rupjmaize ir daudzkārt pārāka.


Once you have successfully chosen the right ingredients, you may spread the butter on the bread. It must be room temperature. If you enjoy colder temperatures in your room, good luck with spreading the butter.

Kad veiksmīgi esiet izvēlējušies pareizās sastāvdaļas, drīkstiet uz maizes uzsmērēt sviestu. Tam jābūt istabas temperatūrā. Ja jums patīk dzīvot vēsākās telpās, vēlu veiksmi sviesta smērēšanā.



Then pick the freshest cucumber of them all and cut it into thin slices.

Tad izvēlieties vissvaigāko gurķi no visiem un sagrieziet plānās šķēlītēs.


You must find cranberries for decorating. If you can't have them, you are not fancy enough and, therefore, you cannot continue extrawürst sandwich making.

Jums jāatrod dzērvenes priekš dekorēšanas. Ja Jūs tās nespējat iegūt, Jūs neesat pietiekami smalki un, līdz ar to, nedrīkstiet turpināt desmaizes pagatavošanu.


Put extrawürst on bread like so. Add cucumber slices on top. Finish with cranberries and hold this contraption together with canapé sticks.
This is the easiest part.

Uzlieciet doktordesu uz maizes tāpat kā attēlā. Kārtojiet virsū gurķa šķēlītes. Nobeigumā pievienojiet dzērvenes un saturiet kopā ar kanapé kociņiem.
Šī ir pati vieglākā daļa.



Serving this sophisticated fūd on a white plate is obligatory. Canapé sticks must have heart shapes on top.

Bon appetite!

Šo smalko ēdienu obligāti jāpasniedz uz balta šķīvja. Kanapé kociņiem jābūt sirdsveida formas.

Labu apetīti!

No comments:

Post a Comment